Промо бустање – семинар со Хрватската Аикидо Федерација

На 02.03.2017, се одржа семинарот за Аикидо со Хрватска Аикидо Федерација, во организација на Tenshinkan Aikido Dojo и Aikikan Dojo Тетово. Семинарот го водеа Sensei Robert Malic, потпрредседател на ХАС (Хрватски Аикидо Сојуз) и Dojo cho на A.K Bonanca од Сплит. Семинарот беше поддржан од повеќе Аикидо инструктори, а еве како си поминавме.

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО