ПРОМО БУСТАЊЕ СЛАВАТА НА ЏАКА- ФИЛОЗОФСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТ ЕП 14

Во оваа епизода погледајте кога му е слава на џака и како си поминавме.Филозовски Филмски Фестивал во македонија со гостин предавач професорот  Ристо Ицко Солунчев(Чиста околина)

Категории
Гага РепетеПромо Бустање

ПОВРЗАНО