Промо бустање – Хладно пиво во МКЦ

Најголемиот хрватски претставник на панк рок естетиката, бендот ХЛАДНО ПИВО, предводен од Миле Кекин, настапи во Скопје, на 24.02.2017, во рамките на нивната голема турнеја со новиот албум „Dani zatvorenih vrata“!

Познати како мајстори на концертите во живо, Хладно пиво го преполни МКЦ и приреди вистинско панк рок ужување.

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО