Промо бустање: Хуманитарен концерт за Грицко во МКЦ

На 09.04.2017, во МКЦ се одржа Хуманитарен концерт за Грицко. Како што веќе повеќето знаете, нашиот другар и underground борец, Грицко, од пред некое време има сериозни проблеми со бубрезите. Иде на дијализа три пати неделно и се наоѓа пред прилично несигурна иднина. Тие што го познаваат знаат дека Грицко е човек кој секогаш бил прв што ќе се понуди да помогне на било кого, познат и непознат. Сега е време да му вратиме во иста мера и повеќе.
На настанот настапија:
RootBoy
ZoltiMan
Konop
Swatovski
Totalno Opustanje
Gargoyles
Ambroz
Formless Terror
Dj Slave
Васко Атанасоски

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО