Промо бустање: Funkshui NIGHT – вечер посветена на хип хоп

На 30.03. 2017 во МКЦ се одржа седмиот роденден на FunkShui, вечер посветена на сите хип хоп мераклии и џумбушлии. Еве како си поминавме:

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО