Промо Бустање – Infinity Festival

Промо Бустање – Infinity Festival

Се дружевме со организаторите и со групите што свиреа на алтернативниот фестивал, кој се вика Бесконечност(Infinity). Погледнете како си поминавме, видете ги интервјуата и слушнете дел од музиката отсвирена таа вечер. Бла Бла – Урбана Телевизија им дава подршка за овој евент на организаторите и им посакува да опстојат на нашата алтернативна сцена како екипа со сета енергија што ја вложуваат, уште многу години.

 

12674455_1012285675507082_2122450269_n 12674612_1012285668840416_1124449888_n

 

 

Категории
интерВЈУПромо Бустање

ПОВРЗАНО