Рудиментал DJ одговорни за големото финале на 10-от Демофест

Глобалниот музички феномен Рудиментал DJ ќе ја зголеми прославата на десеттиот роденден на бањалучкиот Демофест.
Рудиментал својот настап ќе го одржат на 22 јули, односно на финалната вечер на Демофест.
Десетиот Демофест ќе се одржи од 20-22 јули во тврдината Кастел во Бања Лука.
На главната вечер, покрај Рудиментал, ќе настапат и Марки Рамон, Ky-Mani Marley, Freemason, Funkerman и Dubioza kolektiv, додека на стејџот “Бетон” публиката ќе може да ги слуша Lačni Franz, Edo Maajka, Bad Copy, Sopot, Shanghai Street Fight и Važno obavještenje.

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО