Санаториум со ново видео

Македонските Метал Богови-Санаториум го објавија видеото за нивниот најнов синг насловен како Молк.

Санаториум се култен бенд кој датира од 87 година и со оваа песна го објавуваат своето враќање на сцената после долгогодишна пауза.

Уживајте во новото видео!

Категории
RelaxПромо Бустање
55 Коментари на постот

Напиши Одговор

*

*

ПОВРЗАНО