Седмомесечие што ќе се прослави со неверојатни цени

 

По повод седум месеци активно постоење на БлаБла.ТВ, вечерва неверојатна понуда на шанкот на БлаБла на Пиволенд. Се за 100 денари. 3 вотки 100, 3 коњаци 100, 3 ракии 100, 2 пива 100, литар вино 100 и тн.

Кој ќе направи интересна фотографија или видео со шанкот на БлаБла и за него ќе има интересни награди.

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО