Скара ВЈУ бр.1 со Авторизација

Скара ВЈУ бр.1 со Авторизација

za statija 2

 

Со дечките од Авторизација на пола пат меѓу Скопје и Велес, на една локација се составивме, да напраиме едно ВЈУ, а успут и да си напраиме теревенка – Скара, пива и мокавци.

za statija 5

Убао ни тргна, велешко Агриско мефце и пиво Скопско и Прилепско, ракија домашна Кавадаречка, а мокавац, локален и пеколен,како и гостински 🙂

za statija 4 za statija 3

Бидејки ни текна накај 19:00, дека ќе се стемни за кратко, а нели се договоривме да направиме ВЈУ по повод промоцијата на нивното “УБИТОН”-СКО, албумско промо, во Паб на 29.04, си попраивме малку муабет за албумот, за промоцијата, за песните и инспирацијата, како и печатот кои момците од Авторизација сакаат да го остават во македонскиот рап. Албумчето веќе 5 години си тлеело, рима по рима, бит по бит, тема по тема, полека, кроце-кроце, БИДНА. Цедињата се спремни, мириса на нов албум за конзумација и дрогирање со РАП.

za statija 1

ПРЕКРАСНА ЕКИПА, ЕНЕРГИЈА И МОТИВ ЗА ЈАКИ РАПОИ

ВИДЕТЕ ШО УБАО ВЈУ СИ НАПРАИВМЕ – ПА ГО НАСЛОВИВМЕ КО ШО Е МОДЕРНО – “Скара ВЈУ бр.1 ” :

Категории
ВЈУинтерВЈУПромо Бустање

ПОВРЗАНО