Скопје Челинџ III – слики и победници

Заврши уште еден Скопје Челинџ, третиот по ред, кој се одржа на 16-ти и 17-ти септември во Скејт парк.

Се работи за првиот и единствен интернационален натпревар на екстремни спортови, чиј дел беше и екипата на Бла Бла ТВ. Целиот настан помина одлично, а наскоро ќе објавиме и видео.

Учествуваа повеќе од 40 натпреварувачи, а ова се победниците:

1-st place: Indrit Troupia – Greece
2-nd place: Ilin Kolevski – Macedonia
3-rd place: Marko Gojkovich– Serbia
Best trick: Marko Bursac – Serbia

победници во bmx:

1-st place: Hristi Iliev – Bulgaria
2-nd place: Slavjan Dzelepov – Bulgaria
3-rd place: John Stefani – Greece
Best trick: Gjorgi Vlecev – Bulgaria

img_2601 s1250009 s1250006 img_7171 img_7156 img_7147 img_7135 img_7131 img_7129 img_7127 img_7124 img_7120 img_7119 img_7095 img_7086 img_7083 img_7082 img_2604

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО