Тивкиот револт на битолските Threeumph

Threeumph е рап група од Битола формирана од Мартин Петровски-Ѕвер, Игор Петровски-Зум и Евгениј Литовски-Генчо. Другари со слични рап сфаќања, за добар, и прогресивен хип-хоп. За релативно краткото постоење на триото, имаат објавено повеќе песни, меѓу кои и неколку соработки со прочуени и докажани емсиња од битолската андерграунд сцена меѓу кои се Дејан ТПЦ – Поетика, Генго – Freedom Fighters, Боб МЦ.
Слушнете ја нивната нова трака “Тивок револт“:

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО