Трета епизода на Rap Skillz Македонија вечер во околу 20:20

Трета епизода на Rap Skillz Македонија вечер во околу 20:20

Вечерва во 20:00 премиерно RAP SKILLZ Македонија на БЛА БЛА ТВ

Вечерас во 20:20 негде на живо во програмата на Бла Бла Тв ќе оди третата епизода од Rap Skillz Македонија во кое силите и рап вештините на фрлање на јаки панчови и размена на сочни стихови ќе ги видиме Негро против Лас Веѓас / Negro vs. Las Vegjas !

las-vegjas-1

rap-skillz-macedonia

 

rap-skillz-1

Ова воедно беше и нај бруталната од сите борби и доста тензична, затоа сите вклучететe се вечер во 20:20 горе-доле или за да не го испуштите Rap Skillz вклучете се порано !!!!!

battle-rap-skillz las-vegjas viktpor-negro

rap-skillz

Еве ги и предходните Rap Skillz Македонија ако сте ги испуштиле :

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО