Уште 4 дена до полетување – имате ли пасош од Ангелската земја?

Остануваат само 4 дена до полетувањето на Летот 609, кој полетува од Енџелс Кафе од Штип и ве води во Ангелската земја.

passport

Кој има пасош нека го понесе, нека се качи на авионот и добива можност да биде дел од ова незаборавно роденденско лудило. 5 години Енџелс Кафе, не е мала работа ни за Штип, а богами ни за цела Македонија, зошто ова место докажа во многу наврати дека таму во Ангелската земја се случувале, се случуваат и ќе се случуваат: позитивни, убави, незаборавни забави .

епа народе: “вежите се полечемо

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО