Хуманитарна Underground свирка за Грицко!

Како што веќе повеќето знаете, нашиот другар и underground борец, Грицко, од пред некое време има сериозни проблеми со бубрезите. Иде на дијализа три пати неделно и се наоѓа пред прилично несигурна иднина. Тие што го познаваат знаат дека Грицко е човек кој секогаш бил прв што ќе се понуди да помогне на било кого, познат и непознат. Сега е време да му вратиме во иста мера и повеќе.

На 09.04.2017, во МКЦ ќе се обединуваме да покажеме дека undergroundot не заборава!

Настапуваат:

RootBoy
ZoltiMan
Konop
Swatovski
Totalno Opustanje
Gargoyles
Ambroz
Formless Terror
Dj Slave
Васко Атанасоски

Картата ќе биде симболични 100 денари, а ќе има и кутија за донации за секој што е во можност да даде повеќе.

Се гледаме во недела на целодневна журка!

UNITED UNDERGROUND OF SKOPJE!!

gricko foto

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО