Шопе и Животинското Царство!

Денес околу 20 и 20 часот на бла бла тв иде премиерата на животинско царство со шопе за камилите.

_MG_4148

Зборуе и се објаснува со Амир од Скопската зоолошка градина.За шо им се тија грбки,колку јадат и за шо све ги бива, какви се нивните адети, и кој луѓе имаат камилски нарави.

_MG_4162

Зошо шопе го викале камила дознајте вечерва на бла бла тв!

Категории
Животинско ЦарствоПромо Бустање

ПОВРЗАНО