Шопе и Мики Ли интервју дел 3

Шопе и Мики Ли интервју дел 3

Во новата расправа за нумерологијата и универзумот низ интервјуто што го прави Емило Шопе на Мики Ли, дознаваме за вредностите на животот и за книги што можат да го променат животот на човекот. И од претходните интервјуа, а посебно и од ова, можеме да забележиме дека начинот на кој ја води мислата Мики Ли и неговиот речник е многу побогат од на многу официјални лица што ги гледаме на ТВ. 

 

Насловната фотографија е преземeна од strumicaonline.net

Категории
интерВЈУПромо БустањеТекнувалоТралалајкиШуш - Буш

ПОВРЗАНО