ЅЕ ИМАГИНАРИУМ – ВЈУ со Никола Ристевски

ИМАГИНАРИУМ – ВЈУ со Никола Ристевски

%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%83%d0%bc-327x490

Пред некое време излезе од печат ИМАГИНАРИУМ, на авторот веќе познат и докажан НАУЧНИК, од Свети Николе – Никола Ристевски, кој воедно е и основач и главен и одговорен уредник на нашата пријателска веб алтернативна медиумска клика – ЛОЗА.

nikola-loza

НАЈДЕТЕ ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕ ДО КАЈ НАС ДО ТВ И ДА НАПРАВИМЕ ЕДНО ВЈУ ЗА БЛА БЛА ТВ, РАЗБЕРЕТЕ ЗА ИМАГИНАРИУМОТ НА ДОКТОР СОНЅЕ, ВИДЕТЕ ПОДЛАБОКО ОД САМО ТОА ШТО ГЛЕДА ОКОТО, СЛУШНЕТЕ ЈА ДУШАТА И РАЗБЕРЕТЕ ГО МУАБЕТОТ !!! НИЕ САМО ЌЕ ВИ КАЖЕМЕ – ЅЕ :

Книгата ИМАГИНАРИУМ може се купи он- лајн на следниот линк :

http://nikolaristevski.com/

nikola-loza-1

 

 

Категории
ВЈУинтерВЈУПромо Бустање

ПОВРЗАНО