17-ти i 18-ти февруари резервирајте ги за Bernays Propaganda

Уште еден потсетник од нас за вас. Да го прославиме заедно роденденот на Bernays Propaganda, кои слават 10 години од својот прв настап. Роденденот што ќе го прослават заедно со своите фанови со 2 концерти во МКЦ, на 17-ти и 18-ти.02.2017 година.
15941589_1887450161475068_1498228138_n
* На тапани на двата концерта ќе свири
Mark Heaney (ex- Gang Of Four Official)
** гости на 17.02- KNNT Sunset Cruise
*** гости на 18.02- VVhile Mnjenje
Картите можат да се купат по цена од 200/400 денари во: Младински Културен Центар, MkTickets и Купи Карти За Се.
Организирано од Balkan Veliki Балкан Велики со огромна помош одМладински Културен Центар, Password Production, Moonlee Records иKanal 103.

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО