20 години SMUT @ Tаксират на нашиот youtube канал

SMUT на 02.12.2016 прославија 20 години од своето постоење во МКЦ. Екипата на Бла Бла ТВ го снимаше целиот концерт, кој што можевте да го гледате пред неколку дена на нашата програма, на БЛА БЛА телевизија, а од денес ќе можете да го гледате истиот и на нашиот youtube канал.

Да знаете дека бевме зафатени и вредни месецов со снимање и монтажа на концерти, па можете наскоро да очекувате лајв концерти на String Forces, Bernays Propaganda и Јаков Дренковски премиерно на програмата на Бла Бла телевизија.

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО