5 РОДЕНДЕН БУБА КЛУБ

На 19 Април, БУБА клубот го прослави својот 5ти роденден. Настанот се оддржа во картингот на салата Борис Трајковски, каде што беа изложени околу 50 возила, сопственот на членовите на клубот. Според изјавите кои ги земавме од дел од членовите и претседателот на клубот, Бубата им е прво возило, кое се надеваат дека ќе им остане и последно. Велат дека возењето на ваков тип кола, не може да се спореди со ниедна друга, исто така дека со Буба е тешко да ќариш женска, ама сепак не би ја замениле со ниедна друга.
Да не должиме многу, видете сами што тие изјавија за Бла Бла во емисијата Промо Бустање:

Категории
Промо Бустање
17 Коментари на постот
 • online loans
  6 January 2018 at 21:12

  payday loans
  online loans
  loans online
  loans online

 • casino online usa
  8 January 2018 at 16:55

  top rated free online casino games
  online casinos 2016
  casino online application
  top rated free online casino games

 • payday loans online legit
  17 January 2018 at 12:14

  payday personal loan
  payday loans online bad credit
  loans online application
  payday loans online application

 • online loans
  26 January 2018 at 07:06

  loans online application
  online loans for bad credit
  payday loans no credit check
  payday personal loan

 • view
  27 January 2018 at 14:54

  I simply want to say I am all new to weblog and actually savored you’re web site. Most likely I’m want to bookmark your blog . You surely have remarkable posts. Thank you for revealing your web-site.

 • play casino games online
  28 January 2018 at 17:24

  casino games real money
  casino online application
  casino games list
  casino games slots free heart of vegas

 • casino g
  30 January 2018 at 02:24

  casino online gambling
  best online casino games free
  best us casinos online
  casino online

 • diet pills phentermine
  4 February 2018 at 02:30

  diet pills garcinia cambogia
  weight loss for women
  weight loss calculator
  weight loss

 • best diet pills that work
  4 February 2018 at 02:59

  weight loss pills for women
  diet pills for men
  best diet pills online
  diet pills

 • casino games free online
  5 February 2018 at 00:24

  online casino
  new usa online casinos
  casino online
  new usa online casinos

 • casino games free online
  8 February 2018 at 20:19

  pogo casino slots
  new usa online casinos
  casino online
  free casino games and poker

 • play casino games online
  11 February 2018 at 11:37

  online casinos 2016
  free casino games and poker
  pogo casino slots
  casino games free

 • casino online
  14 February 2018 at 01:07

  play casinos
  top rated free online casino games
  casinos online
  casino online application

 • online casino real money
  17 February 2018 at 04:38

  casino online gambling
  casino games free online
  casino games roulette
  play casinos

 • best online casino games free
  22 March 2018 at 01:25

  free casino games and poker
  online casino
  online casino real money
  casino online gambling

 • casino games list
  23 March 2018 at 15:29

  online casino real money
  online casino slots
  best online casino games free
  online casinos 2016

 • casino online
  28 March 2018 at 19:08

  casino online
  casino online application
  online casino
  casino online usa

 • Напиши Одговор

  *

  *

  ПОВРЗАНО