7.04 / Red Sound District 3

Третото издание на инзвонредниот концепт кој го спојува Скопје со Амстердам, доби свој датум !

Line up:

– The Mountain
Camiel Daamen
Olaf Stuut
ME.N.U.
Vidinovski
Mirko Popov
Simonovski
Mile Grozdanovski

7 Април, 23 часот, MКЦ.
Влез: 150 < 00:00 > 200

Се гледаме на подиум !

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО