Astral Projection @ Skopje Dance Festival 2015

Skopje Dance Festival со огромно задоволство ви го најавува гостувањето на пионерите на електронската музика Ави Нисим и Лиор Перлмутер со нивниот легендарен проект Astral Projection !!
Настанот во Скопје е дел од светската турнеја на кој ќе биде промовиран нивниот најнов студиски албум издаден неодамна за TIP Records.
Подгответе се за уште едно големо денсфлор доживување на Седми Март во Спортски Центар – Борис Трајковски !!

ASTRAL PROJECTION / Tip World/ Tip Records / ISRAEL
Promotion of the new “GOA CLASSICS REMIXED” Album

GALACTIC EXPLORERS /Gen records/ Skopje

DJANTRIX /Gen records/ Skopje

FORMA /Distant Point/ Skopje

3D objects instalation & Abstract Fluoro decoration by: AFADRENALIN

Започната е претпродажбата на карти низ цела Македонија преку дистрибутнивната мрежа www.kupikartizase.com или преку мрежата на Skopje Dance Festival :

Скопје (кафе бар Кино Карпош)
Битола (Раде 076 784 214)
Велес (Драган 078 690 025)
Гевгелија (Владимир 078 448 677 )
Кавадарци и Неготино (Крсте 077 847 837)
Куманово (Рефо 077 878 977)
Охрид (Валентино 077 587 785)
Охрид (Александар 071 571 005)
Прилеп (Филип 075 886 239)
Св.Николе (Александар 077 763 683)
Струмица (Блаже 078 567 625)
Тетово (Александар 072 241 020)
Штип (Дарко 078 395 994)

Београд (Мерлин +381 63 737 9935)
Ниш (Андреа +381 60 606 6306)
Prishtina (Visar +377 45 293 999)
Thessaloniki (soon)
Tirana (soon)

www.skopjedancefestival.mk

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО