BLACKSTREET & КАЈМАКОВСКИ НА ЕВРОВИЗИЈА?!?

Македонскиот претставник на Евровизија за оваа година-Даниел Кајмакоски доби засилување од BlackStreet aka MERJ! Култните рнб вокалисти ќе му бидат вокална придружба на нашиот Даниел на 19 Мај-во Виена.

 

MERJ се музички ветерани со над 20 годишно искуство, и веруваме дека нивниот придонес ќе помогне за нашиот Даниел да дојде до подобар пласман за нашата држава.

Даниел соработуваше и претходно со групата во песната Carry the Flame

Напред Даниел, No Diggidy!

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО