Conquering Lion+Pepermint промо бустање

Бевме  дел од промоцијата на првиот видео запис за песната Faith која е соработка помеѓу скопскиот хип -хоп состав Green Out и тетовскиот реге бенд Conquering Lion. Веке и претходно ве известивме за оваа колаборација што е мно добра и квалитетна.
Оваа песна е предвесник на она што ќе се случува во наредниот период, а тоа е многу музика и уште долга соработка помеѓу овие два бенда.
За продукцијата,миксот и мастерингот се погрижи Гоце САФ .музиката е  од страна на Conquering Lion
Текст Green Out и Conquering Lion
Видео продукција Tazzak Akabatov

Во продолжение погледнете го интервјуто со  Мане од Конкеринг Лајон и Пеперминт.

 

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО