Емисиите од нашата продукција ненајдено отидоа во Банско

Драги гледачи, пред се, среќна Нова година!

После се, известување за вас!
Емисиите од нашата продукција ненадејно отидоа на скијање во Банско поради првиот овогодишен снег. Се очекува да се вратат во нашата програма од 14.01.
До тогаш уживајте во нашата Божиќна програма каде ќе ве забавуваат Кјубрик, Линч и другата екипа на откачени режисери!

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО