Гага репете 16 решетки со Џоле – Токсиколози

Гага репете 16 решетки со Џоле – Токсиколози

Ќе посетиме многу од раперите и ќе го поминеме патот со нив до студиото каде на 16 решетки и интрументал ќе имаат можност да се претстават себеси, а и својата ем си способност. Овој пат можете да го погледнете Џоле од Токсиколози. Пошто македонскиот рап е еден од најквалитетните на балканот и светот, а нашите ем сиња имаат скил и флоу на кое може да подзавидат многу други.

Гледајте 16 решетки на бла бла телевизија , секој петок.

Од денес ќе можете да ја гледате 16 решетки епизодата со Џоле од Токсиколози во Гага репете на Бла бла телевизија. Џоле е многу кул лик кој има доста искуство позади себе, па слободно можете тоа да го видите само кај нас.

За тие што сакаат да се пријават и сакат инфо тоа можат да го направат на овој линк.

12415858_992319304170386_1471890348_o 12422477_992319294170387_1645584081_o 12435178_992319307503719_2115646135_o

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО