Homerun-Првото видео на Лирковен Пироман

Лириковен Пироман е млад рапер кој е нов во раперските води. Официјалниот старт му е ова време минатата година (април) и зад себе има оставено 7 официјални траки и еден лајв сешн. Ветува многу проекти за во иднина и голем дел колаборации со македонските рап артисти. Карактеристично за него е тоа што во неговите текстови преовладува голем број на панчлајнови, како најголема карактеристика, потоа, игри на зборови и голем број бетл траки.

Погледнете го првото видео на Лириковниот Пироман-Хоумран.

Категории
Промо Бустање
Еден Коментар
 • lap.physics.auth.gr
  14 January 2018 at 05:38

  Glad to be one of many visitors on this awe inspiring web site :D.

 • Напиши Одговор

  *

  *

  ПОВРЗАНО