Интервју со Д.Н.О

По повод на денешниот концерт (12.02.) на Д.Н.О во МКЦ, екипата на Бла Бла ТВ ви подготви кратко интервју со Мио.
Слушнете за што зборувавме и што не очекува вечерва.

Соучесници на ДНО Е НЛО во инвазијата: НОКАУТ и ЛАСТ ЕКСПЕДИШН!

Локација: Денсинг сала, МКЦ
Почеток: 21 часот.
Крај: Кога секој еден присутен во салата ќе се почувствува вонземски.”

Не заборавајте, Бла Бла ТВ ви подарува 5 гратис карти за концертот!

Категории
ВЈУинтерВЈУПромо Бустање

ПОВРЗАНО