Крајм – “Дисај го ова vol.1”

Прилепскиот артист Крајм во етер од вчера ја пушти новата соло трака , насловена “дисај го ова vol.1”.

Инспирацијата за траката доаѓа од претходно снимена трака против него или кажано по раперски враќање на диссот на скопската група рап позитив.

Крајм има снимено на битот од Necro – Your fucking head split,додека продукцијата е на Рибио од Прилеп.

Преслушајте!

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО