МАН 3-ти на 23-ти Mај

МАН 3ти НА 23-ти Мај,

Школка, Парк, Музика и Награди

Екипа идемо даље, судбоносно трето издание на МАН-македонски алтернативни награди, на 23 мај во старото познато место, Школката во Градскиот парк.

MAN

Пуштивме патка за дали ќе има трето издание, искрено сме празадоволни од одзивот за помош и поддршка (не толку од спонзори колку од луѓе – истомисленици и соборци).

man2

23 мај е ДЕНОТ Д. Повторно ќе ја славиме македонската музика и култура, ќе има настапи од многу македонски бендови и артисти. Наскоро пуштаме и гласање на www.blabla.mk кое заедно со гласот на жири комисијата ќе ги одлучат добитниците награди за : ПЕСНА, СПОТ, АЛБУМ, КОНЦЕРТ, МК ПРЕЗЕНТЕР НАДВОР, ЗАПАМТИ ГО ОВА ИМЕ (МЛАД АРТИСТ), ЛЕЈБЛ, секако и главната награда за особен придонес и развој на македонската музика.

MAN 3

ЕПА ЕКИПА ИДЕМЕ ЈАКО НАСКОРО ЌЕ ДАВАМЕ ДЕТАЉИ ЗА БЕНДОВИ КОИ ЌЕ СВИРАТ И ЛУЃЕ КОИ ЌЕ ДОБИЈАТ НАГРАДИ ОВАА ТРЕТА ГОДИНА.

АКО СТЕ ГИ УТНАЛЕ ПРЕДХОДНИТЕ ИЗДАНИЈА ЕВЕ ГИ ТУКА

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО