Марче во Пресметка вечерва од 19 и 19 !

Марче во Пресметка вечерва од 19 и 19 !

Чим се спомне името на Марко Новески знаете дека се работи за добр и квалитетен хумор и заебанции милион. Пресметка со Марче пројде така јако што ќе зажалите да ја пропуштите. Што и да се каже повеќе за него, го знаеме сите каква будалетинка е. Не ја пропуштајте вечерва од 19 и 19 само на Бла Бла!

12874571_1042768592458790_1231956963_o 12899412_1042771542458495_1842221924_o 12899575_1042768589125457_1743844114_o

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО