Метал машина епизода 3

Во третата епизода од Метал машина гостинот ни беше Перо Шпирт од Санаториум. 

Вечер во околу 20:20 погледнете ја новата епизода на Метал машина!

Sequence 01.Still003

 

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО