Метал машина со Ален од Chromatic Point

Вечер, во 20:20 гледајте ја новата епизода од првата сезона на Метал машина на Бла Бла ТВ. Гостин ни беше Ален Спасевски од Chromatic Point.

mm8-2Доколку ја пропуштивте претходната епизода од Метал Машина со Верка, сега можете да ја погледнете во гага репете.

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО