Minstrel’s Gallery – промоција на “Ignorance Leads to Ruin” + изложба ДЕНЕС

Minstrel’s Gallery – промоција на “Ignorance Leads to Ruin” + изложба

MIN

Ние сме Minstrel’s Gallery и свириме музика која претежно е progressive/art rock. На 29ти Февруари во 19:00 часот, со концерт ќе го промовираме нашиот прв албум, насловен “Ignorance Leads to Ruin” во салата на кино “Фросина” во МКЦ. Како дел од промоцијата, покрај концертот, во фоајето ќе бидат изложени сите наши текстови, слики, цртежи и графички прилози кои се инспирирани од музиката, или музиката од нив.

CD

Самиот влез на настанот е бесплатен, а албумот ќе се продава по цена од 150 денари. Вратите за изложбата ќе се отворат во 19:00, а концертот ќе почне точно еден час подоцна, во 20:00.

Minstrels Gallery:
Виктор Танасковски – гитара, мандола, вокал
Слободан Танасковски – флејта, tin whistle, клавијатура, вокал
Даме Јовановски – бас, вокал
Кристијан Тодоров – тапани, перкусии

НИЕ ОД БЛА БЛА ТВ ИМ ПОСАКУВАМЕ МНОГУ УСПЕХ, МНОГУ ПЕСНИ И АЛБУМИ !!!!!

ЧУЈТЕ МАЛКУ КВАЛИТЕТНА МАКЕДОНСКА МУЗИКА :

https://www.youtube.com/watch?v=WmgN6DG4bCs

https://www.youtube.com/watch?v=AAQFQVhDAR0

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО