Pata Pata x Room 313

На 12ти април, 2017 ќе се случи втората колаборација помеѓу двата македонски техно колективи Room 313 и Pata Pata Recordings. Со овој заеднички настан, како и многуте други во периодот од минатата година, кога и всушност се одржа првиот настан, Pata Pata и Room 313 најавуваат оригинални сетови исполнети со современ техно звук.

Line Up:
Ted Dettman
Sal Sonder
Haaj
Samardziski

12.04.2017. Капан Ан

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО