Петок во Wire

 

Преселениот од Куманово во Скопје клуб Wire најавува екстра журка за петок 23 октомври. Ќе можете да се дружите со диџеј сетовите на Марчин и Милан Димушевски со Electrified Sessions.

 

 

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО