PMG Kolektiv со нов сингл „90ти“

PMG Kolektiv со нов сингл „90ти“. Ова е вториот по ред сингл кој го најавува издавањето на нивниот 7-ми по ред албум, наречен „ПЕСНИ ЉУБОВНИ“. Издавањето на албумот е закажано за мај 2017 и ќе биде проследно со промотивен концертна 13 мај во Скопје во Кино Култура. „90ти“ е техно-поп носталгија за културолошката револуција во 90-тите во Скопје, исполнета со гушкање, љубов, пријателство и по некоја солза.

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО