Пресметка вечерва со Лириковен Пироман во 19 и 19

Пресметка вечерва со Лириковен Пироман во 19 и 19

Вечерва во 19 и 19 гостин во Пресметка ќе биде Лириковен Пироман. Беше и дел од роденденот на Бла Бла во Мкц. Лириковен Пироман е млад и перспективен рапер кој си напраи свое шоу. Во моментов е актуелен со песната Холограм како и со момците од групата Рап Позитив – Горе доле.  Малиот не знае да пее знае само да рапува али затоа на испрашувањето си пропеа све. Ко славеј. Не пропуштајте да го видите човекот за кој лудуваат многу малолетнички,  Лириковен Пироман.

Ljuboven Roman 6 Ljuboven Roman 8

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО