Промо Бустање – Скејт Челинџ

 

Бла Бла ТВ беше на кејот на Вардар каде се оддржа Скопје-Скејт Челинџ . Ние сакаме, што повеќе вакви културно-спортски манифестации да се случуваат.

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО