Промоција на Македонска Рок Енциклопедија

Промоција на Македонска Рок Енциклопедија на 08.05.2018 во МКЦ.

Македонска РОК Енциклопедија (1963 – 2018) – ПРВ ТОМ
Издавач: Corpus Delicti Records
Приредувач на Енциклопедијата: Тошо Филиповски
Тираж: 1000 примероци
333 МАКЕДОНСКИ МУЗИЧКИ СОСТАВИ
Околу 2500 СПОМЕНАТИ МУЗИЧАРИ
Околу 400 црно-бели фотографии

Жанрови: rock, jazz, blues, electronic, hip hop, world music, pop-rock, punk, heavy metal, reggae, ska……….
• A4 формат
• тврд повез со обвивка
• црно бел принт со колор насловна
• приближно 500 страници
• повеќе од 400 фотографии

 

 

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО