Репризи на Бла Бла ТВ

Овој викенд по повод 8 Март, екипата на Бла Бла емитува викенд маратон од сите досегашни емитувани емисии, Македонштина, ДрајвБај, Пресметка, Како Да и тн.

Уживајте во нашата програма и вратете ни фидбек што ви се допаѓа, што не, што треба да промениме, а што вие мислите дека недостасува во нашата програмска шема.
Уживајте.

#blablatv #makedonshtina #driveby #kakodasoviksa #presmetkasoivan #zenskifenomeni

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО