„Скопје се сеќава“ со Алек Костенаров

На петок 13-ти, во кафе-бар Браво, бидете дел од концертната промоција на новиот акустичен проект на Алек Костенаров. Гостите на настанот ќе бидат Marko Greyhound.

Влез: 100 денари

Во скоп на промоцијата ќе бидете во можност да го купите албумот во CD формат и на bandcamp – free download. Албумот ќе чини 150 денари.

12182873_10201030085470665_8576729673535288183_o

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО