Steel Temple ве канат на промоција на нов спот

Steel Temple ќе прават онлајн промоција на својот нов спот за песната DEEP, од најновиот албум ”Nobody’s Slaves’‘, во среда (12.04.2017) во 19:00ч, а видеото ќе можете да го гледате на YouTube и Facebook.
Видеото е снимено од страна на Pyramid Production.
А еве и мал тизер:

Directed and Camera by Christian Shemko and Martin Filipovski.
Video Editing and Color Correction by Martin Filipovski.
Lights by Mihail Shemkovski.
Actors in video: Kristina Filipovski and Filip Filipovski.
Special thanks and props go out to Dusan Zaevski for his ultimate help and location.

17855258_10211989606563174_5133083057697372082_o

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО