String Forces во Велес со промоција на Соголи ме

По нешто повеќе од седум годишна албумска пауза,
String Forces имаат нов албум, „Соголи ме“.
По промоцијата во Скопје, групата тргна на промоција
низ Македонија и ова ќе биде втор настап од таа турнеја.
Карти во претпродажба во City Caffe и Tarantino.
Цена: претпродажба 100 ден., на врата 150 ден.

07.04.2017 Велес, Tarantino.

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО