Вечерва во 19 и 19 Пресметка со Шопе само на Бла Бла!

Вечерва во 19 и 19 Пресметка со Шопе само на Бла Бла!

Вечерва премиерно во 19 и 19 иде новата епизода од Пресметка заедно со неповторливиот Шопе! Човекот кој нема влакна на јазикот и ги познава сите екс ју ѕвезди. Човекот што беше месец и кусур у Амстердам и видел се што не сме виделе. Емилио Шопе ни раскажа работи што до сега не ги раскажал. Не пропуштајте вечерва од 19 и 19 на Бла Бла !

12962446_1053489078053408_2124759387_o 12970143_1053489081386741_398973477_o 12970669_1053489084720074_1966311968_o

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО