Вечерва Визија во Досие гаражи на Бла Бла ТВ

Вечер од околу 21:21 гледајте ја новата епизода од Досие Гаражи. Гостинот во емисијата ни беа Визија, млади алтернативни музичари од Скопје.

Izi-Mizija_band Izi-Mizija_band-side Izi-Mizija_play2 Izi-Mizija-play

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО