Wickeda во Пивница – Стар Град

Wickeda (бугарски: Уикеда) е бугарски рок бенд. Тие се доста популарни во Бугарија, а повремено се на врвот на топ листите. Нивниот стил се состои од панк, ска, реге, фанк и некои традиционални бугарски народни музички елементи. На духовитиот текст исполнет со игра на зборови кои главно се занимаваат со приказни од секојдневниот живот.
—————————————
Карти:
– 100ден. (Претпродажба)
– 200ден. (На врата)
*Картите можат да се купат во Пивница – Стар Град

Сабота, 18.03. од 21:00

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО