Женски феномени
Женски феномени

Женски феномени еп 02

Во оваа емсија ќе погледнете како една жена оговара ликови и карактери од турски серии и како се внесуваат жените дури гледаат серии. Погледнете што се може да се најде во женските фиоки. Видете како може за 5мин. да се среди една женска соба кога ќе ви се најават непланирани гости. И на крај откријте како и зашто една жена се спријателува со непријателката.

Категории
Женски Феномени

ПОВРЗАНО