Женски феномени
Женски феномени

Женски феномени еп 03

Во оваа епизода дознајте како жените размислуваат за колегите и што се има да кажат за нив.
Ѕирнете на кратко што се има во женски телефон.
Доколку ви се најави дечкото дека ќе дојде, дознајте како да му спремите романтична вечера само немојте да дозволите на крај и вие да плачете како Мери.
Видете како се преживува по раскинување.

Категории
Женски Феномени

ПОВРЗАНО